一对一咨询:QQ-123456789
咨询热线:17393177777
  • 名市:
  • 郑州
  • 南阳
  • 洛阳
  • 驻马店
  • 周口
  • 商丘
  • 濮阳
  • 三门峡
  • 焦作
  • 信阳
  • 漯河
  • 鹤壁
  • 新乡
  • 安阳
  • 平顶山
  • 开封
  • 许昌
  • 济源
  • 当前位置:首页 >> 高起专
    河南成人高考英语模拟试卷抢先做
    时间: 2020/7/29 作者: 河南成人高考在线 点击: 40次

    河南成人高考英语模拟试卷抢先做

    一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)

    1.请选出下面划线部分读音不同的选项( )

    A.notice

    B.practice

    C.British

    D.patient

    答案:D

     

    2.请选出下面划线部分读音不同的选项( )

    A.income

    B.centre

    C.city

    D.bicycle

    答案:A

     

    3.请选出下面划线部分读音不同的选项( )

    A.cloud

    B.round

    C.mountain

    D.country

    答案:D

     

    4.请选出下面划线部分读音不同的选项( )

    A.hand

    B.honest

    C.habit

    D.behind

    答案:B

     

    5.请选出下面划线部分读音不同的选项( )

    A.direct

    B.hotel

    C.basket

    D.express

    答案:C

     

    二、词汇与语法知识(共15小题;每题1.5分,共22.5分。) 从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项。

     

    6.My friend Bob always __________ jokes whenever we get together.

    A.says

    B.speaks

    C.talks

    D.tells

    答案:D

     

    7.Before Tom got to the cinema,the film__________

    A.had begun

    B.will begin

    C.has begun

    D.begins

    答案:A

     

    8.The driver kept one eye on __________ traffic and the other on __________ map.

    A.不填;a

    B.a;a

    C.the;the

    D.the;不填

    答案:C

     

    9.I couldn′t find my black gloves __________.

    A.nowhere

    B.somewhere

    C.everywhere

    D.anywhere

    答案:D

     

    10.Mary picked up her children′s clothes that __________on the floor.

    A.lie

    B.will lie

    C.have lain

    D.were lying

    答案:D

     

    11.Jane had already finished cooking __________ the time I got home.

    A.in

    B.on

    C.by

    D.at

    答案:C

     

    12.Excuse me,where is the meeting room?

    --Just a second. I′ll have someone __________ you there.

    A.takes

    B.take

    C.taking

    D.to take

    答案:B

     

    13.I′ll never forget the day __________ I became a doctor.

    A.that

    B.which

    C.where

    D.when

    答案:D

     

    14.Your article is well written,but I think you should __________ it again.

    A.go off

    B.go by

    C.go over

    D.go against

    答案:C

     

    15.There′s plenty of time,so you __________ worry about it.

    A.needn't

    B.couldn't

    C.mustn't

    D.wouldn't

    答案:A

     

    16.My bedroom was very small, with the window __________ the street.

    A.faces

    B.facing

    C.faced

    D.to face

    答案:B

     

    17.A few days ago I visited a friend of __________ and that day I learned a valuable lesson.

    A.me

    B.mine

    C.my

    D.myself

    答案:B

     


    1 [2] [3] 
  • 上一条新闻: 在河南报考成人高校医学门类专业的考生应具备什么条件
  • 下一条新闻: 郑州成人高考语文考试的复习技巧大全
  • 展开